[O2] Światła do jazdy dziennej do RS-a

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • TomekRs
    RS
    • 2011
    • 1670

To, ze na ksenonach wyglada lepiej to wiadomo, aczkolwiek mnie denerwuje fakt, ze 30* ciepla, slonec wlai po oczach a tu zenony mi sie pala. Ustawilem sobie w halogenach dzienne i wszystko jest ok.

Agro tuningiem to nie jest bo nie ma drutu. Widac, ze z jakims pomyslem to jest zrobione itd, bez fuszerki ale faktycznie z 1 moge sie zgodzic. Nie szkoda bylo kasy wydawac? Domyslam sie, ze ledy swoje kosztowaly a o zwracaniu tej inwestycji to raczej nie ma mowy..

Komentarz

• duchpl
      Drive
      • 2012
      • 64

octaviars1, masz przyciemnione halogeny jako DLS czy coś montowałeś w miejsce ori halogenów ?

Komentarz

• Kejup
        Rider
        S_OCP Member
        • 2007
        • 533

Wiem Panowie, że można było zaprogramować halogeny jako światełka do dziennej z tym, że nie mają homologacji RL a ja chciałem mieć to na legalu. Jeśli kiedyś się popsują te ledki to najprawdopodobniej zakupię halogeny led od scouta z tym, że tam też będzie troszkę rzeźby.

Ja Wam dam agrotuning :twisted:
        Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
        Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!

Komentarz

• witachu
          L&K
          • 2011
          • 1319

jak dla mnie za pomysł i samodzielną pracę to robota wykonana naprawdę przyzwoicie zamontowane elegancko, dobrze wkomponowane w zderzak, wygląda naprawdę ok chociaż ja na twoim miejscu zrobiłbym p. mgielne jako dzienne przyciemnione o 50% lub zakupił takie swiatełka od Scouta ale ogólnie naprawdę wyszło to spoko
          OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance

Auto Detailing: Dream Car Studio
          (znajdź również na fb)

Komentarz

• Kejup
            Rider
            S_OCP Member
            • 2007
            • 533

witachu dzięki!

Gdybym nie znalazł świateł o takiej szerokości to zrezygnowałbym z montażu i poszedł w stronę halogenów ze scouta. Przyznam, że oprócz idealnie pasujących rozmiarów tych świateł to co mnie do nich przekonało to to w jaki sposób one świecą gdyż mnie również nie podoba się jak widzę świecące punkciki led z niektórych modeli świateł natomiast w tym modelu światło z diód pada na odbłyśnik co daje efekt jednolitego paska światła.
            Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
            Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!

Komentarz

Pracuję...